Μενού

Road

Road
Προμηθευτής: POC Κωδικός: SS15106141712SML1
Το βραβευμένο κράνος OCTAL έχει σχεδιαστεί για να κάνει το επόμενο βήμα στην ασφάλεια των ποδηλάτων και προσφέρει βέλτιστο αερισμό, άνεση και ζυγίζει λιγότερο από 200 γραμμάρια. Για την περαιτέρω βελτίωση της ασφάλειας, το Octal παρέχει περισσότερη κάλυψη και πρόσθετη προστασία για τους κροτάφους κ..
250,00€
Προμηθευτής: SPORT HELMET Κωδικός: S-282
Κράνος ενηλίκων Elmo με την υπογραφή της Orient. Ιδανικό για αναβάτες που αναζητούν ασφάλεια, κομψότητα και στυλ καθώς ποδηλατούν...
35,00€
Προμηθευτής: FORCE Κωδικός: 902852
Κίτρινο / Μαύρο κράνος Force. Η τεχνολογία κατασκευής του είναι in-mold για την επίτευξη μεγαλύτερης ασφάλειας. Διαθέτει δύο ρυθμιστές μεγέθους για ακριβή προσαρμογή στο κεφάλι του αναβάτη και προστατευτικό μαξιλαράκι κάτω από το πιγούνι, το οποίο βοηθά στην τελική στερέωση του κράνους.ΧΑΡΑΚΤΗΡ..
70,00€
Προμηθευτής: GIST ITALIA Κωδικός: GGHE950005A
Gist Italia presents First Helmet fully developed in Italy. Top-class Safety, state-of-the-art technology, aerodynamic research, and ergonomic design lead to a single result", shared the company.According to the company, "the Primo helmet was designed by Italian designers and engineers who have done..
95,00€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)