Μενού

Παιδικά Καθίσματα

Παιδικά Καθίσματα
Προμηθευτής: BELLELLI Κωδικός: 22170
Εμπρόσθιο καθισματάκι μωρού. Τοποθέτηση στο σκελετό του ποδηλάτου. Για παιδιά ηλικίας μέχρι και 5 ετών και μέγιστο βάρος 15Kg. Διαθέτει ζώνη ασφαλείας 3 σημείων για μέγιστη ασφάλειαΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΠροϊόν:Tatoo HandlefixΧαρακτηριστικά:Τοποθέτηση στο σκελετό του ποδηλάτουΓια παιδιά ηλικίας μέχρι και 5 ε..
51,00€
ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΘΙΣΜΑ BELLELLI  MR FOX CLAMP ΓΙΑ ΣΧΑΡΑ
Εξαντλήθηκε
Προμηθευτής: BELLELLI Κωδικός: 77-00003
Οπίσθιο παιδικό κάθισμα Bellelli με βάση για στήριξη στην σχάρα του ποδηλάτου. Το συγκεκριμένο παιδικό κάθισμα αποτελεί ιδανική επιλογή για όλα τα παιδιά με βάρος έως 22 κιλά. Η Bellelli φρόντισε να το εξοπλίσει με ζώνες ασφαλείας οι οποίες μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα στο σωστό ύψος και μήκος γι..
55,00€
ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΘΙΣΜΑ BELLELLI B-ONE STANDARD ΓΙΑ ΣΚΕΛΕΤΟ
Εξαντλήθηκε
Προμηθευτής: BELLELLI Κωδικός: 021338
Οπίσθιο παιδικό κάθισμα Bellelli με βάση και βραχίονα, για στήριξη στον σκελετό του ποδηλάτου. Για παιδιά όλων των ηλικιών με βάρος έως 22 κιλά.Εξοπλισμένο με ζώνες ασφαλείας οι οποίες μπορούν να ρυθμιστούν σε ύψος και σε μήκος ώστε να ασφαλίζουν καλύτερα το παιδί. Οι ζώνες διαθέτουν ..
63,00€
Προμηθευτής: BELLELLI Κωδικός: 028219
Οπίσθιο παιδικό κάθισμα Bellelli, ειδικά σχεδιασμένο κάθισμα ώστε να είναι αναπαυτικό και καλά αεριζόμενο, με βάση και βραχίονα, για στήριξη στον σκελετό του ποδηλάτου. Κατάλληλο για παιδιά όλων των ηλικιών με βάρος έως 15 κιλά. Με νέα βάση στήριξης B-Fix για τέλεια εφαρμογή πάνω σε οποιοδήποτε σκελ..
59,00€
Προμηθευτής: BELLELLI Κωδικός: 82002
Καθισματάκι μωρού για τοποθέτηση στο σκελετό του ποδηλάτου από τη Belleli. Σε χρώμα μπλε - κόκκινο, σχεδιασμένο για παιδιά μέχρι 7 ετών και μέχρι 22Kg. Είναι κατάλληλο για ποδήλατα με στρογγυλό σκελετό διαμέτρου 25-45mm και για ποδήλατα με οβάλ σκελετό διαμέτρου 30-60mm. Διαθέτει ζώνη ασφαλείας 3 ση..
58,00€
ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΘΙΣΜΑ HTP ΓΙΑ ΣΧΑΡΑ Elibas
Εξαντλήθηκε
Κωδικός: 77-00003
Οπίσθιο παιδικό κάθισμα HTP με βάση και βραχίονα, για τέλεια στήριξη στη σχάρα του ποδηλάτου. Το συγκεκριμένο παιδικό κάθισμα αποτελεί ιδανική επιλογή για όλα τα παιδιά με βάρος έως 22 κιλά. Η HTP φρόντισε να το εξοπλίσει με ζώνες ασφαλείας οι οποίες μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα στο σωστό ύψος κα..
55,00€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)