Μενού

Τρόποι Πληρωμής


Πληροφορίες που αφορούν τα προϊόντα, τις τιμές, τους όρους αποστολής (τόπος, χρόνος κ.τ.λ.) παρατίθενται στην σελίδα Ολοκλήρωσης Παραγγελίας του καλαθιού αγορών σας. Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Με Αντικαταβολή μετρητών κατά την παράδοση του προϊόντος με χρέωση 2 ευρώ.

  • Πληρωμή και παραλαβή από το κατάστημά μας.

  • Πληρωμή με Τραπεζικό Έμβασμα (κατάθεση).

Εφόσον επιλέξετε την καταβολή του τιμήματος με τραπεζικό έμβασμα, θα λάβετε αμέσως μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας, ένα e-mail με όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε για να κάνετε την τραπεζική κατάθεση χρημάτων. Αυτό μπορεί να γίνει είτε μέσα από την ιστοσελίδα της τράπεζά σας, μέσω e-banking, τηλεφωνικώς ή απευθείας σε κάποιο τραπεζικό κατάστημα. Στο αποδεικτικό θα πρέπει να αναφέρεται είτε το ονοματεπώνυμο πελάτη, είτε ο κωδικός παραγγελίας, ώστε να μπορέσουμε να ταυτοποιήσουμε την κατάθεσή σας. Λόγω ενδεχόμενης καθυστέρησης που μπορεί να προκληθεί (έως 3 εργάσιμες ημέρες) κατά τις διατραπεζικές συναλλαγές και με γνώμονα την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με φαξ στο 211-4070259, είτε στο info@lowandflow.gr, ώστε να επεξεργαστούμε την παραγγελία άμεσα.

Σημαντική σημείωση:  Στην περίπτωση παραγγελίας και πληρωμής με τραπεζική κατάθεση, το προϊόν δεσμεύεται για 3 εργάσιμες ημέρες σε κατάσταση αναμονής έως ότου πραγματοποιηθεί η πληρωμή από εσάς. Μετά την κατάθεση του εμβάσματος και την αποστολή του αποδεικτικού το προϊόν αποδεσμεύεται και αποστέλλεται την επόμενη εργάσιμη από την ημέρα επιβεβαίωσης της κατάθεσης. Στην περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η πληρωμή εντός των 3 εργάσιμων ημερών, το προϊόν αποδεσμεύεται και είναι και πάλι ελεύθερο προς πώληση, ενώ η παραγγελία θεωρείται ως μη γενόμενη. 

Στοιχεία Τραπεζικών Λογαριασμών

Eurobank
ΙΒΑΝ: GR5202600330000270201501154
Δικαιούχος: Βλασσόπουλος Γιώργος
Αιτιολογία: Ονοματεπώνυμο ή Κωδικός Παραγγελίας


Alpha Bank
ΙΒΑΝ: GR5401401220122002002021801
Δικαιούχος: Βλασσόπουλος Γιώργος
Αιτιολογία: Ονοματεπώνυμο ή Κωδικός Παραγγελίας


ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΙΒΑΝ: GR3701717430006743113261387
Δικαιούχος: Βλασσόπουλος Γιώργος
Αιτιολογία: Ονοματεπώνυμο ή Κωδικός Παραγγελίας