Μενού

Τρόποι Αποστολής

Τα προϊόντα μας ταξιδεύουν με ασφάλεια προς όλη την Ελλάδα, για όλη την Ελλάδα. Εφόσον ελεγχθεί η διαθεσιμότητα των προϊόντων που επιλέξατε και η ποιότητά τους, οι αποστολές συνήθως εκτελούνται το συντομότερο δυνατό από την ημέρα της παραγγελίας σας.

Οι αποστολές των εμπορευμάτων γίνονται ανάλογα με τον όγκο, το βάρος τους και τον τόπο προορισμού τους, με εταιρίες ταχυμεταφορών και μεταφορικές εταιρίες. Σε ορισμένες περιοχές οι μεταφορικές εταιρίες δεν κάνουν παράδοση κατ' οίκον οπότε θα χρειαστεί να παραλάβετε την παραγγελία σας από το υποκατάστημα τους στην περιοχή σας, ύστερα από δική τους ειδοποίηση.

Ποδήλατα αποστέλλονται με αντικαταβολή μόνο εντός Αθηνών. Στην υπόλοιπη Ελλάδα οι αποστολές ποδηλάτων γίνονται με μεταφορική.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στην περίπτωση που επιθυμείτε η αποστολή της παραγγελίας σας να γίνει με εταιρεία της επιλογής σας.

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου εκτελούνται την πρώτη εργάσιμη της εβδομάδας. Θα σας ενημερώνουμε με e-mail για την πρόοδο της παραγγελίας σας.

Πίνακας Χρεώσεων Εξόδων Αποστολής

Για οποιοδήποτε προϊόν (πλην ποδηλάτων) και εφόσον η παραγγελία σας ξεπερνά τα 130€, η αποστολή των προϊόντων είναι ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα.

(Τα προϊόντα που είναι σε προσφορά δεν έχουν δωρεάν μεταφορικά ανεξάρτητα της άξιας τους!)

Σε κάθε άλλη περίπτωση τα μεταφορικά υπολογίζονται σύμφωνα με τις κάτωθι χρεώσεις:

(i) Για παραγγελίες έως 4 kg η χρέωση είναι 5,5€ (σε όλη την Ελλάδα).

(ii) Για παραγγελίες άνω των 4 kg η χρέωση είναι 5,5€ + 0,90€ για κάθε επιπλέον κιλό (σε όλη την Ελλάδα).

Xρόνοι & Όροι παράδοσης:

A. Εντός Αθηνών: 2-3 εργάσιμες ημέρες

B. Προς όλες τις υπόλοιπες περιοχές μετά από 3 εργάσιμες ημέρες

Γ. Tα ποδήλατα παραδίδονται μονταρισμένα, ρυθμισμένα και (μερικώς, αλλά αρκετά) συσκευασμένα, έτοιμα προς χρήση ώστε να ισχύει η εργοστασιακή εγγύηση.

Δ. Αποστολές προς το εξωτερικό προς το παρόν δεν πραγματοποιούνται.

Ε. Για τυχόν καθυστερήσεις από μέρους της εταιρίας αποστολής των προϊόντων, η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν έχετε μείνει ικανοποιημένοι από την παραδοθείσα παραγγελία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας: [email protected]

Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής, είμαστε αναγκασμένοι να χρεώσουμε τα έξοδα μεταφοράς.

Οι χρεώσεις εξόδων αποστολής για εταιρικούς πελάτες συμφωνούνται απευθείας με την Εταιρεία κατόπιν συνεννοήσεως.