Μενού

Σχάρες Αυτοκινήτου

Σχάρες Αυτοκινήτου
Προμηθευτής: GC Accessories Κωδικός: bc-3
Η βάση μεταφοράς ποδηλάτων BC – 3 έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει ταυτόχρονα έως και 3 ποδήλατα.Δεν τοποθετείται σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο (συμβουλευτείτε την αναζήτηση συμβατότητας).Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση στο αυτοκίνητο χωρίς να απαιτούνται εργαλεία ή επιπλέον συναρμολόγηση.ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙ..
88,00€
ΣΧΑΡΑ GC Accessories Αυτοκινήτου BC1 ΣΧΑΡΑ GC Accessories Αυτοκινήτου BC1
Εξαντλήθηκε
Προμηθευτής: GC Accessories Κωδικός: bc-1
Η βάση μεταφοράς ποδηλάτων BC – 1 έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει ταυτόχρονα έως και 3 ποδήλατα.Δεν τοποθετείται σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο (συμβουλευτείτε την αναζήτηση συμβατότητας).Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση στο αυτοκίνητο χωρίς να απαιτούνται εργαλεία ή επιπλέον συναρμολόγηση.ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙ..
70,00€
ΣΧΑΡΑ GC Accessories Αυτοκινήτου BC4 ΣΧΑΡΑ GC Accessories Αυτοκινήτου BC4
Αναμένεται
Προμηθευτής: GC Accessories Κωδικός: bc-4
Η βάση μεταφοράς ποδηλάτων BC – 4 έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει ταυτόχρονα έως και 3 ποδήλατα. Είναι εφοδιασμένη με δεύτερο σύστημα μεταβλητών αρθρώσεων ώστε να παρέχει την δυνατότητα να κλείνει και να παραμένει τοποθετημένη όταν δεν μεταφέρει ποδήλατα.Δεν τοποθετείται σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο (σ..
90,00€
Προμηθευτής: GC Accessories Κωδικός: bc-5
Η βάση μεταφοράς ποδηλάτων BC – 5 έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει ταυτόχρονα έως και 3 ποδήλατα. Δεν τοποθετείται σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο (συμβουλευτείτε την αναζήτηση συμβατότητας).Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση στο αυτοκίνητο χωρίς να απαιτούνται εργαλεία ή επιπλέον συναρμολόγηση.ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡ..
85,00€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)