Μενού

Βάσεις στήριξης ποδηλάτων

Βάσεις στήριξης ποδηλάτων
Προμηθευτής: FORCE Κωδικός: 899481
Σιδερένια βάση ποδηλάτου για τον τοίχο της Force.Η στήριξη του ποδηλάτου γίνεται από τον σκελετό. Το χρώμα είναι μαύρο και το υλικό κατασκευής ατσάλι. Η τοποθέτηση στον τοίχο γίνεται με ούπα και βίδες. Είναι αναδιπλούμενη για να εξοικονομείται χώρος όταν δεν έχουμε κρεμασμένο ποδήλατο.Μπορεί να χρησ..
15,00€
ΒΑΣΗ FORCE ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΟΡΟΦΗΣ
HOT Εξαντλήθηκε
Προμηθευτής: FORCE Κωδικός: 899508
Βάση οροφής για στήριξη ποδηλάτου. Μια ιδανική λύση για τη στήριξη του ποδηλάτου σε δωμάτια με περιορισμένο χώρο. Κατάλληλη για οροφές μέχρι και 4,2m. Με δυνατότητα ανύψωσης μέχρι και 20Kg και στήριξης μέχρι και 30Kg. Διαθέτει σχοινί διαμέτρου 5mm. Στους γάντζους διαθέτει πλαστικό κάλυμμα για να απο..
25,00€
Προμηθευτής: FORCE Κωδικός: 89956
Βάση - σταντ δειγματισμού της Force για ποδήλατα με τροχό από 16'' έως 29''. Διαθέτει προστασία για την αποφυγή φθοράς στο ποδήλατο. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΠροϊόν:Βάση στήριξης - δειγματισμού ποδηλάτουΧαρακτηριστικά:Κατάλληλη για ποδήλατα με μέγεθος τροχού 16'' - 29'' Χρήση στον οπίσθιο άξονα ..
23,00€
Προμηθευτής: FORCE Κωδικός: 89954
Βάση - σταντ δειγματισμού της Force για όλα τα μεγέθη των ποδηλάτων. Είναι κατάλληλη για μέγιστη διάσταση ελαστικού μήκους: 42 cm, πλάτους 40 cm και ύψους: 76 cm.Η τοποθέτηση και η αφαίρεση του ποδηλάτου γίνεται εύκολα. Είναι κατάλληλο και για ποδήλατα με δισκόφρενα!ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΠροϊόν:Βά..
30,00€
ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ / STAND ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ
Εξαντλήθηκε
Προμηθευτής: OEM Κωδικός: 01-10209
Stand ποδηλάτου σε μαύρο χρώμα..
9,50€
Προμηθευτής: FORCE Κωδικός: ΒΠΧ
Βάση στήριξης πίσω τροχού ..
25,00€
Προμηθευτής: VENTURA Κωδικός: 84204
Πολύ εύκολη στην χρήση και τοποθέτηση του ποδηλάτουΤο ποδήλατο στηρίζεται από το σκελετόΑναδιπλώνει όταν δεν χρησιμοποιείταιΤα άγκιστρα είναι καλυμμένα με βινύλιο για την προστασία του χρώματος του σκελετούΥλικό: ΣίδεροΜέγιστο βάρος: 20kg..
14,00€
ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ Appendino
Εξαντλήθηκε
Προμηθευτής: OEM Κωδικός: HORIZONTAL BIKE STORAGE HANGER
Σιδερένια επιτοίχια βάση ποδηλατου, οριζοντιας στηριξης. Στο σετ δεν περιλαμβάνονται βίδες και ούπα...
15,00€
ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ/ΤΟΙΧΟΥ  CYCLOC BIKE STORAGE ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ/ΤΟΙΧΟΥ  CYCLOC BIKE STORAGE
Offers HOT
Προμηθευτής: CYCLOC Κωδικός: SLYL W
Elegant and effortless cycle storage for home, office or retail display. Store your bike fast and fuss-free, horizontally or vertically. Secure 3-point concealed wall fixing. Rotates to suit different frame angles. Rubber contact points protect frame. Optional spacer included to accommodate wid..
59,90€ 74,98€
Προμηθευτής: FORCE Κωδικός: 89950
Βάση τοίχου για το ποδήλατο της Force.Το ποδήλατο στερεώνεται από τον μπροστινό τροχό. Η στερέωση στον τοίχο επιτυγχάνεται με ούπατ και βίδες, οι οποίες συμπεριλαμβάνονται. Επιπλέον, διαθέτει προστατευτικό κάλυμμα στη βάση στερέωσης για να μη τραυματίζει τη ζάντα του ποδηλάτου.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΠροϊόν:Β..
10,00€
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)